AJUTOARE SOCIALE: Merita sa muncesti pentru o portie gratuita de mancare? “Te pune in toate mizeriile sa muncesti, mie una nu imi convine”

AJUTOARE SOCIALE: Merita sa muncesti pentru o portie gratuita de mancare? “Te pune in toate mizeriile sa muncesti, mie una nu imi convine”

- in CULINAR, DE ACTUALITATE, ECONOMIE, LIFESTYLE, NEWS, SOCANT, SOCIAL
1385
Comentariile sunt închise pentru AJUTOARE SOCIALE: Merita sa muncesti pentru o portie gratuita de mancare? “Te pune in toate mizeriile sa muncesti, mie una nu imi convine”
ajutoare sociale

AJUTOARE SOCIALE. Merita sa muncesti pentru o portie gratuita de mancare? Nu, au raspuns hotarati sute de cetateni din Ploiesti, care au renuntat la hrana oferita de Primarie, la cantina de ajutor social, daca trebuie sa munceasca.

S-a ajuns in aceasta situatie, dupa ce autoritatile i-au anuntat ca trebuie sa lucreze 5 zile, la spatiul verde, in schimbul ratiei.

Florica Dima, in varsta de 42 de ani, a incercat sa ii convinga pe cei de la asistenta sociala ca munca in schimbul portiei de mancare nu i se potriveste.

Florica Dima:Eu i-am zis ca mi-e rau, sunt bolnava si a zis ca nu te duci asa si muncesti. E greu, te pune in toate mizeriile ca sa muncesti, mie una nu imi convine”

Si sotii Nicolae care au de crescut 10 copii catalogheaza drept incorecta aceasta decizie a Primariei.

ajutoare sociale

Costel Nicolae: ”Eu as spune sa nu mai munceasca oamenii. Asta e o mancare care spune sa ii ajute pe oameni, oameni saraci, amarati, pai sa nu mai munceasca oamenii”

Sunt sute astfel de cazuri numai la Ploiesti. Oamenii au renuntat la mancarea in valoare de 360 de lei lunar numai ca sa scape de cele 5 zile de munca in folosul comunitatii.

mai multe pe: stirileprotv.ro

loading...

Facebook Comments