Un produs natural unic, mai puternic decat polenul, ce reface rapid ficatul!

Un produs natural unic, mai puternic decat polenul, ce reface rapid ficatul!

- in SANATATE
2836
Comentariile sunt închise pentru Un produs natural unic, mai puternic decat polenul, ce reface rapid ficatul!
pastura

Pastura, numita si “painea albinelor” este un produs apicol mai putin cunoscut, dar mai benefic decat polenul, intrucat trateaza multe afectiuni. Pastura constituie un polen modificat de albine, fiind hrana lor. Este extrasa in cantitati foarte mici, acesta fiind motivul pentru care este destul de scumpa si greu de gasit.

Este extraordinara in caz de ciroza umeda sau uscata, hepatita acuta si cronica. Este recomandata administrarea a 10-20 g/ zi, la 30-45 de minute dupa masa. Daca afectiunile sunt mai grave, doza este de 30 g/zi in 3 etape ( cate 10 g de fiecare data), intre mese.

Dupa tratament, bolnavii de hepatita A si B se refac in apoximativ 1-3 luni. In cazul hepatitei C, tesutul ficatului va fi refacut in maxim 1 an. Pastura se pastreaza in locuri racoroase, uscate si intunecate si intr-un recipient inchis ermetic, de maximum 100 ml. inainte sa il deschizi se tine la temperatura camerei timp de aproximativ o ora. sursa: doctor-online.info

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

 

loading...

Facebook Comments