Accident feroviar în Vaslui. Cel puțin trei victime în stare foarte gravă. O femeie a fost văzută de martori ca fiind căzută pe linia ferată

Accident feroviar în Vaslui. Cel puțin trei victime în stare foarte gravă. O femeie a fost văzută de martori ca fiind căzută pe linia ferată

- in SOCANT
1041
Comentariile sunt închise pentru Accident feroviar în Vaslui. Cel puțin trei victime în stare foarte gravă. O femeie a fost văzută de martori ca fiind căzută pe linia ferată
accident feroviar

Accident feroviar foarte grav, in aceasta dimineață, la Roșiești, în județul Vaslui. Sunt cel puțin trei victime în stare gravă după ce trenul a lovit în plin o mașină Golf – o femeie a fost văzută de martori ca fiind căzută pe linia ferată.

Un accident cumplit s-a petrecut în urmă cu câteva minute în zona Roșiești Gară, din județul Vaslui, la trecerea la nivel cu calea ferată.

“La ora 9,35 am primit un apel la 112. În condiții de ceață foarte densă, un tren a lovit un autoturism. Din spusele martorilor, mașina nu a acordat prioritate la trecerea trenului. În mașină se aflau doi bărbați o femeie. Femeia a fost aruncată prin parbriz, iar bărbații au fost încarcerați. Aceștia au fost extrași din mașină, li se acordă asistentă medicală la fața locului, femeia a fost transportată la spital”, a declarat la Realitatea TV Georgică Onofriașu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Prefectul de Vaslui a explicat la Realitatea TV că ambii bărbați sunt în stare gravă, sunt inconștienți, iar unul dintre ei a intrat chiar în stop cardio-respirator.

O mașină cu numere de Vaslui, cel mai probabil un Golf IV, conform unor mărturii ale celor prezenți în zonă, a forțat trecerea la calea ferată, fără a se asigura, fiind loviți în plin de un tren de călători.

Sunt trei victime incarcerate, conform Vremea Noua. Din primele informații, martorii spun că o femeie zace pe calea ferată, dar nu se știe care este starea ei de sănătate, dacă a ieșit singură din mașină sau a aruncată în afară la momentul impactului cu trenul.

La fața locului, s-a deplasat prefectul Eduard Popica, iar Inspectoratul pentru Situații de Urgență a trimis acolo trei autospeciale, inclusiv una pentru descarcerare, plus ambulanța TIM. In zona Roșiești este oprită circulația, în aceste momente, către locul catastrofei se îndreaptă mai multe ambulanțe, în jur de 4 fiind acum acolo. Sursa: realitatea.net

foto: vremeanoua.ro
loading...

Facebook Comments