A aruncat nouă monede în motorul avionului pentru „NOROC”. „Bunico, asta nu e o fântănâ să-ti pui dorințe”. Ce a urmat…

A aruncat nouă monede în motorul avionului pentru „NOROC”. „Bunico, asta nu e o fântănâ să-ti pui dorințe”. Ce a urmat…

- in BANCURI & FUNNY, BIZAR, DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, NEWS, SOCANT, SOCIAL
1000
Comentariile sunt închise pentru A aruncat nouă monede în motorul avionului pentru „NOROC”. „Bunico, asta nu e o fântănâ să-ti pui dorințe”. Ce a urmat…
O-pasagera-superstitioasa-a-aruncat-cu-monede-in-motorul-avionului

O pasageră superstițioasă a făcut un gest bizar înainte să se urce la bordul unui avion. O femeie din China, în vârstă de 80 de ani, a aruncat nouă monede în motorul avionului care urma să decoleze din Shanghai către Guangzhou, în sudul Chinei. Ea a crezut că în acest fel va avea parte de … noroc, relatează The Telegraph.

Femeia a fost reținută pe aeroportul internațional Pudong din Shanghai, în urma incidentului bizar, care a dus la întârzierea cursei. Totodată, toți cei 150 de pasageri au fost evacuați din avionul companiei China Southern Airlines.

In timp ce se îndrepta către aeronavă, femeia a aruncat nouă monede în motorul avionului. Opt dintre ele au „ratat” ținta, însă una a ajuns chiar în motorul aeronavei. Un alt pasager a observat totul și a anunțat autoritățile. Astfel, femeia, care călătorea împreună cu soțul ei, dar și cu fiica și cumnaul ei, a fost reținută.

Un pasager în vârstă a aruncat monede în motorul avionului și a provocat întârzierea zborului. Pasagerul responsabil a fost reținut de poliție”, a anunțat compania aeriană.

În urma incidentului, aeronava a fost verificată în detaliu. Totodată, poliția a anunțat că femeia a făcut acest gest pentru a avea parte de noroc, ea fiind adeptă a budismului. Știrea a devenit virală pe rețelele de socializare din China, mulți făcând glume pe seama bătrânei. „Bunico, asta nu e o fântănâ să-ti pui dorințe”, a scris un internaut.

sursa: libertatea.ro

loading...

Facebook Comments