Ce a scris în biletul de adio judecătoarea din Pitești care și-a tăiat venele și a ingerat mai multe substanţe toxice folosite în gospodărie, între care clor şi detartrant

Ce a scris în biletul de adio judecătoarea din Pitești care și-a tăiat venele și a ingerat mai multe substanţe toxice folosite în gospodărie, între care clor şi detartrant

- in SOCANT
981
Comentariile sunt închise pentru Ce a scris în biletul de adio judecătoarea din Pitești care și-a tăiat venele și a ingerat mai multe substanţe toxice folosite în gospodărie, între care clor şi detartrant
sinucidere judecatoare arges

Fostul preşedinte al Judecătoriei Piteşti Gabriela Iordache, în vârstă de 45 de ani, a încercat să se sinucidă, duminică dimineaţă, ea ingerând mai multe substanţe toxice folosite în gospodărie, între care clor şi detartrant.

Ipoteza unei tentative de sinucidere a fost confirmată de un bilet de adio scris de femeia în vârstă de 45 de ani, precum şi de faptul că după ingerarea substanţei corozive şi-a tăiat venele, potrivit unor surse judiciare, relatează Agerpres.

Se pare că în biletul de adio femeia i-ar fi scris soțului că îi pare rău pentru gestul comis, iar fiicelor le-a cerut să fie alături de tatăl lor, conform ziaruldearges.ro.

Judecătoarea din Argeş a fost transferată, duminică după-amiază, la Spitalul Floreasca din Bucureşti, starea sa fiind gravă, transmite Mediafax.

”Pacienta a fost transferată la Floreasca, în cursul după amiezii, fiind în stare gravă, intubată şi ventilată mecanic”, a declarat Marius Pascu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Piteşti.

Potrivit portalului instanţelor, Gabriela Iordache este judecător la Secţia penală a Judecătoriei Piteşti.

O ambulanţă a intervenit în cursul dimineţii în oraşul Ştefăneşti, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că soţia sa a încercat să se sinucidă.

Gabriela Iordache, care anterior a ocupat funcţiile de vicepreşedinte şi preşedinte interimar al Judecătoriei Piteşti, prezenta tăieturi pe antebraţe şi arsuri interne, provocate de ingerarea unei substanţe iniţial necunoscute.

Femeia a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti şi internată în Secţia Anestezie-Terapie Intensivă.

Femeia are două fiice, una de 18, cealaltă în vârstă de 20 de ani.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments