Cumparau carne de la ferma lui de porci, dar s-au ingrozit cand au aflat ce era de fapt! 49 de femei au fost victimele criminalului, care are acum un singur regret! Uite ce le-a făcut sărmanelor femei:

Cumparau carne de la ferma lui de porci, dar s-au ingrozit cand au aflat ce era de fapt! 49 de femei au fost victimele criminalului, care are acum un singur regret! Uite ce le-a făcut sărmanelor femei:

- in SOCANT
1181
Comentariile sunt închise pentru Cumparau carne de la ferma lui de porci, dar s-au ingrozit cand au aflat ce era de fapt! 49 de femei au fost victimele criminalului, care are acum un singur regret! Uite ce le-a făcut sărmanelor femei:
criminal in serie vancouver

Robert Pickton, un fermier in varsta de 69 de ani, de langa Vancouver, a fost arestat acuzat fiind ca a ucis 49 de femei, majoritatea prostituate. Este unul dintre cei mai cunoscuti criminali in serie din istorie, care a cutremurat lumea cu atrocitatile comise.

Criminalul are un singur regret – ca nu a reusit sa ajunga treaca de 50 de victime…

Pickton a fost prins dupa ce una dintre victimele sale a reusit sa scape. Femeia a relatat intamplari descrise parca din filmele de groaza, despre cum a fost rapita si incatusata de fermier, care a vrut sa ii taie apoi gatul. S-a luptat cu el si a reusit sa scape, desi sangera profund.

In ciuda acuzatiilor victimei, politia nu a reusit sa obtina destule dovezi, astfel ca Pickton a fost lasat in libertate si a continuat sa ucida timp de patru ani, victimele fiind in general prostituate din zonele sarace ale orasului Vancouver. Unele dintre victime erau chemate la petreceri la ferma lui, “Piggy Palace”, apoi ucise.

Pe unele le ucidea injectandu-le antigel in corp cu o seringa, in care le spunea ca se afla droguri. Pe altele le ucidea prin injunghiere.

Pickton a destainuit unui coleg de celula, de fapt un politist sub acoperire, care investiga modul in care acesta se debarasa de cadavre, ca le-a dezmembrat si si-a hranit porcii cu ele. Pe altele le-a transformat in carne tocata, profitand de utilajele de la ferma sa de porci, apoi le-a amestecat cu carnea de porci si le-a vandut publicului.

In final, Pickton a fost prins pe baza probelor ADN, fiind condamnat in 2007  la inchisoare pe viata. Sursa: independent.co.uk

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments