Ea avea 22 de ani si iubitul ei 18. Dupa incercari repetate si-au dat seama ca nu pot avea copii. Cand o femeie insarcinata a trecut prin fata lor, le-a venit ideea MONSTRUOASA. Au apucat-o de pantece si…

Ea avea 22 de ani si iubitul ei 18. Dupa incercari repetate si-au dat seama ca nu pot avea copii. Cand o femeie insarcinata a trecut prin fata lor, le-a venit ideea MONSTRUOASA. Au apucat-o de pantece si…

- in SOCANT
949
Comentariile sunt închise pentru Ea avea 22 de ani si iubitul ei 18. Dupa incercari repetate si-au dat seama ca nu pot avea copii. Cand o femeie insarcinata a trecut prin fata lor, le-a venit ideea MONSTRUOASA. Au apucat-o de pantece si…
infractori

O femeie, care nu poate avea copii, a recurs la gestul extrem de-a fura un copil nenăscut din pântecele mamei sale. Femeia a atacat-o pe tânăra de 20 de ani, însărcinată în 37 de săptămâni, și i-a tăiat pântecele de unde a scos copilul. Tânăra atacată nu a supraviețuit șocului.

Joelma Silva, în vârstă de 22 de ani, și complicele ei, Alex Carvalho, în vârstă de 18 ani, au fost mai târziu prinși de poliție, atunci când au fugit cu copilul, care avea o tăietură superficială în zona capului, însă starea sa de sănătate este un a stabilă.

Potrivit poliției, Joelma Silva nu putea rămâne însărcinată, după ce a pierdut prima sarcină și era de-a dreptul disperată să-i ofere soțului său un moștenitor. Se pare că Silva și-a mințit soțul, spunându-i că este însărcinată, și chiar a mers să facă o clasă de cursuri prenatale, astfel încât să fie credibilă. Cei doi au recunoscut faptele

Femeia a declarat luni în fața presei braziliene că i-a oferit 1000 de lire sterline complicelui său pentru a-i găsi un copil. Ea a susținut că nu știa că femeia însărcinată va muri.

Surse ale poliției susțin că femeia ucisă, a cărei identitate nu a fost dezvăluită public, i-a fost colegă de muncă lui Carvalho, cel care a invitat-o la o plimbare cu motocicleta în junglă.

 “Așa că am mers la Sao Sebastiao do Uatuma, dar nu am crezut că se va întâmpla asta. M-am gândit s-o răpim, să scot copilul și să lăsăm mama în viață… Alex a sugrumat-o. Am luat cuțitul și i-am deschis burta. I-am scos copilul din interior, l-am luat în brațe și am tăiat cordonul ombilical, l-am înfășurat și l-am dus în casa bunicii mele”, a mărturisit femeia.

Șeful poliției, Claudenor Medeiros, a declarat că au fost chemați după ce localnicii au găsit corpul femeii în fața unui salon de înfrumusețare din Campo de Pelada Pimenta.

El a spus: “Am mers să investigăm și am constatat că victima fusese însărcinată…Suspecții au fost arestați în momentul în care au sosit în Itapiranga, unde locuiesc, un oraș de pe malurile râului Amazon, la 140 de mile est de Manaus, dimineața joi”.

Carvalho a declarat că regretă ceea ce a făcut :“N-am mai făcut niciodată așa ceva, nu am cazier judiciar. Era colega mea. Îmi pare rău.” Copilul a fost dus la un spital local, unde a fost alăptat de către o poliție locală, înainte de a fi lăsat în grija mătușii victimei. Cei doi suspecți au fost acuzați de crimă și au fost reținuți. Sursa: stirileprotv.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments