Era fericit că, la vârsta lui, obținuse un post de paznic la supermarket, dar a reușit să lucreze doar două ore. L-au dat afară imediat dintr-un motiv care i-a lăsat pe ceilalți angajați fără aer. Ce a făcut

Era fericit că, la vârsta lui, obținuse un post de paznic la supermarket, dar a reușit să lucreze doar două ore. L-au dat afară imediat dintr-un motiv care i-a lăsat pe ceilalți angajați fără aer. Ce a făcut

- in SOCIAL
1608
Comentariile sunt închise pentru Era fericit că, la vârsta lui, obținuse un post de paznic la supermarket, dar a reușit să lucreze doar două ore. L-au dat afară imediat dintr-un motiv care i-a lăsat pe ceilalți angajați fără aer. Ce a făcut
paznic

Această poveste este despre un bărbat în vârstă care a avut o foarte scurtă carieră de paznic.

Prima și singura lui tură a durat doar două ore, după care a fost concediat. Motivul? Hai să zicem doar că motivul vă va face să râdeți! Mulți cred că șeful a făcut ce trebuia. Iată povestea scrisă chiar de concediat:

Deci, după ce obținusem un loc de muncă ca paznic la un mare supermarket, mă retrăsesem din armată și era un post bun pentru mine, totul a ținut mai puțin de o zi…

La aproape două ore de la începerea programului, a intrat în magazin o femeie foarte gălăgioasă și care avea o privire de om rău, era împreună cu cei doi copii ai ei, urlând și înjurându-i oriunde se ducea.

Când a ajuns la mine i-am spus binevoitor: ,,Bună dimineața și bine ați venit. Aveți copii foarte frumoși. Sunt gemeni?”

Desigur, între copiii ei era o diferență de ani buni, și, deși aveau câteva trăsături comune, nu erau identici nici de departe.

Așa că femeia s-a oprit din urlat suficient de mult pentru a spune: ,,La dra*u, nu, nu-s gemeni. Ăla mare are 9 ani și celălalt are 7. De ce dra*u crezi tu că sunt gemeni? Ești orb sau prost?”

Eu am răspuns: ,,Doamnă, nu sunt nici orb nici prost. Pur și simplu nu pot să cred că cineva s-ar apropia de dumneavoastră de două ori. Să aveți o zi bună și vă mulțumim pentru că ați ales să faceți cumpărăturile la noi.”

Așa și-au dat șefii mei seama că nu sunt făcut pentru serviciul ăsta.

loading...

Facebook Comments