FOCURI DE ARMĂ în plină stradă, la Oradea! Un bărbat a fost împuscat de un NECUNOSCUT, într-o parcare. Poliţia caută agresorul

FOCURI DE ARMĂ în plină stradă, la Oradea! Un bărbat a fost împuscat de un NECUNOSCUT, într-o parcare. Poliţia caută agresorul

- in NEWS, SOCANT
1383
Comentariile sunt închise pentru FOCURI DE ARMĂ în plină stradă, la Oradea! Un bărbat a fost împuscat de un NECUNOSCUT, într-o parcare. Poliţia caută agresorul
focuri

Focuri de arma. Un bărbat a fost împuşcat în umăr, miercuri, într-o parcare de la marginea municipiului Oradea, de către o persoană necunoscută, poliţiştii instituind filtre pentru a-l găsi pe agresor care a fugit.

Incidentul s-a produs miercuri, într-o parcare aflată la marginea municipiului Oradea, în apropierea şoselei de centură, unde un bărbat a fost împuşcat în condiţii neelucitate încă în umăr de o persoană neidentificată.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, Alina Dinu, a declarat, miercuri, că poliţiştii au închis zona şi fac cercetări pentru a stabili circumstanţele în care bărbatul a fost împuşcat, ancheta fiind coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. Dinu a spus că nu poate oferi mai multe detalii deoarece cercetările sunt în curs de desfăşurare.

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru News.ro că bărbatul ar fi fost împuşcat în umăr, iar agresorul acestuia a reuşit să fugă. El este căutat în prezent de poliţiştii din Oradea care au organizat mai multe filtre pe străzile din apropierea locului unde s-a petrecut incidentul.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Oradea şi, potrivit medicilor, nu este în stare gravă, dar urmează a fi supusă unei intervenţii chirurgicale pentru a i se scoate glonţul care a rămas în omoplat.

sursa: news.ro

loading...

Facebook Comments