În metrou o femeie i-a aruncat un bilet în poală, fata l-a citit și a leșinat, a căzut pe jos! Când și-au dat ceilalți pasageri seama ce se întâmpla, era deja prea târziu. Ce scria în bilet e incredibil

În metrou o femeie i-a aruncat un bilet în poală, fata l-a citit și a leșinat, a căzut pe jos! Când și-au dat ceilalți pasageri seama ce se întâmpla, era deja prea târziu. Ce scria în bilet e incredibil

- in SOCANT
1277
Comentariile sunt închise pentru În metrou o femeie i-a aruncat un bilet în poală, fata l-a citit și a leșinat, a căzut pe jos! Când și-au dat ceilalți pasageri seama ce se întâmpla, era deja prea târziu. Ce scria în bilet e incredibil
bilet metrou

Julie trăia în Oakland, California și adora să se uite la filme polițiste în timpul liber. Desigur, nu te-ai aștepta ca astfel de filme să ajute la altceva în afară de a petrece câteva ore bune de relaxare, așa credea și ea, până în septembrie 2017, când a avut de-a face cu un scenariu de film horror, un scenariu pe care îl văzuse deja într-un film.

Era ora 17:00 și Julie era într-un tren. Era sâmbătă, iar trenul, un fel de metrou din București, era mai liber, avea doar 15 pasageri, dintre care unul avea intenții sinistre. O femeie cu păr blond s-a așezat în spatele lui Julie și a scăpat un bilet în poala ei. Julie l-a ridicat și l-a citit, apoi s-a panicat. Oricine a mers cu metroul sau cu trenul îți poate spune că nu e un lucru ciudat ca oamenii să împartă bilete în mijloacele de transport, majoritatea vor ajutor sau bani.

Însă acest bilet, scris cu cerneală roșie, avea un mesaj îngrozitor: „Sunt două arme îndreptate către tine acum. Dacă vrei să treăiești, îmi dai ACUM portofelul și telefonul. Nu te întoarce și fii discretă. Dacă nu te întorci până la stația Centrului Civic, vei trăi”.

Julie, la fel ca oricine în situația ei, a intrat în panică, nu voia să își dea lucrurile, dar ce altceva putea face? Îi bătea inima, s-a uitat în jur, și a văzut că nu era nici urmă de arme, nimeni nu se uita la ea. Știa că trebuie să facă ceva, dar îi era foarte frică. Julie s-a decis să se prefacă că are o criză de epilepsie, așa cum văzuse ea la televizor.

Așa că a căzut pe jos și a început să tremure, de parcă ar fi fost în convulsii. Un cuplu din apropiere a observat-o și s-au apropiat. Ea le-a dat biletul, iar cei doi au înțeles imediat ce se întâmplă. În cele din urmă femeia blondă a coborât la o stație și s-a dovedit că ce scria în bilet era o minciună, un mod de a păcăli oamenii. Însă Julie a fost foarte mândră de ea fiindcă a știut cum să reacționeze într-o situație de criză, și de faptul că nu s-a lăsat păcălită.

bilet metrou1

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments