Românul care a îngrozit Spania: a bătut cu sălbăticie o bătrână, apoi a jefuit-o. Cum a încercat să păcălească poliția

Românul care a îngrozit Spania: a bătut cu sălbăticie o bătrână, apoi a jefuit-o. Cum a încercat să păcălească poliția

- in SOCANT
1089
Comentariile sunt închise pentru Românul care a îngrozit Spania: a bătut cu sălbăticie o bătrână, apoi a jefuit-o. Cum a încercat să păcălească poliția

Un român în vârstă de 31 de ani a fost arestat în oraşul spaniol Malaga, după ce a bătut cu sălbăticie şi a jefuit o bătrână în vârstă de 64 de ani, în faţa casei sale din Algeciras, provincia Cadiz.

Bărbatul de 31 de ani, care a șocat Spania după ce a bătut cu sălbăticie o bătrână în vârstă de 64 de ani pentru a-i fura geanta se numește Stoian Marcel Gongu.

Agresorul a fost identificat cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Victima a primit îngrijiri medicale.

Poliția spaniolă l-a arestat vineri într-o stație de autobuz din Malaga de unde ar fi încercat să fugă în România. Potrivit presei spaniole, românul s-a ras în cap după atac pentru a-i păcăli pe polițiști și a fugi din Spania. În momentul arestării nu a opus rezistență, deși practică arte marțiale.

În imaginile surprinse pe 15 aprilie de camerele de supraveghere se vede cum românul loveşte puternic o bătrână în cap, cu pumnii şi genunchii, chiar dacă victima era deja căzută la pământ. Apoi a fugit cu poşeta din care a luat banii şi apoi a aruncat-o. Potrivit poliţiştilor, agresorul are un istoric de abuz în familie şi ameninţări. Victima a fost găsită de o altă vecină şi transportată la spital, unde a rămas internată mai multe zile, scrie adevarul.ro. „Era la pământ, sângerând şi cu o tăietură foarte mare“, a declarat o vecină îngrozită de violenţa asupra unei persoane vulnerabile.

batrana-batuta-jefuita1

batrana-batuta-jefuita3

batrana-batuta-jefuita4

loading...

Facebook Comments