Și-a ucis fetița și a ajuns într-o temută închisoare de femei. Ce i-au facut deținutele când au aflat pentru ce a fost condamnată

Și-a ucis fetița și a ajuns într-o temută închisoare de femei. Ce i-au facut deținutele când au aflat pentru ce a fost condamnată

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, SOCANT, SOCIAL
1518
1
a ucis fetița

O tânără mamica care și-a ucis fetița a ajuns la închisoare unde a fost atacată de ceilalți deținuți, potrivit Mirror.co.uk.

Kathryn Smith, o tânără dependentă de droguri din Marea Britanie, a ajuns la închisoare după ce și-a omorât în bătaie fetița de doi ani.

Smith a primit o pedeapsă de minim 24 de ani după gratii și a fost trimisă în închisoarea pentru femei Foston Hall.

Acolo, deținutele au primit-o foarte rău. În urmă cu câteva zile, două femei au prins-o și au bătut-o, după care au tăiat-o pe față cu o lamă improvizată.

“Nimeni de aici nu are vreo simpatie pentru Smith. Chiar și gardienii spun: după faptă și răsplată”, a spus o sursă din penitenciar.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments

1 Comment

  1. Astea trebuie sa aiba viata grea in puscarie.

Comments are closed.