Gabriela Cristea se afla la plimbare în parc cu micuța Victoria, atunci când a văzut mesajul: “Împușcă-te!”. Nu și-a pierdut cumpătul și a dat replica imediat. Nimeni nu se aștepta: Bravo Gabriela!

Gabriela Cristea se afla la plimbare în parc cu micuța Victoria, atunci când a văzut mesajul: “Împușcă-te!”. Nu și-a pierdut cumpătul și a dat replica imediat. Nimeni nu se aștepta: Bravo Gabriela!

- in MONDEN
976
Comentariile sunt închise pentru Gabriela Cristea se afla la plimbare în parc cu micuța Victoria, atunci când a văzut mesajul: “Împușcă-te!”. Nu și-a pierdut cumpătul și a dat replica imediat. Nimeni nu se aștepta: Bravo Gabriela!
gaby

Gabriela Cristea a fost atacată cu un mesaj extrem de dur atunci când transmitea în direct pe Facebook plimbarea pe care o făcea în parc alături de fiica sa, dorind să împărtășească și cu amicii virtuali un moment de fericire. O femeie i-a transmis un mesaj oribil, însă desigur că totul s-a petrecut pe Facebook.

Fosta prezentatoare de televiziune a devenit recent mămică și, dat fiind că trăiește cea mai frumoasă experiență a vieții, vrea să o împărtășească și cu fanii, mai ales pe rețelele sociale, unde este destul de activă. Tocmai de aceea răspunde mesajelor pe care le primește, ba chiar dă sfaturi admiratorilor și mămicilor.

Însă uneori bunăvoința ei se întoarce împotriva sa: o femeie a reușit să întreacă orice limită a bunului-simț. Gabriela Cristea se afla la plimbare în parc cu micuța Victoria, atunci când a văzut mesajul „împușcă-te”. Deși a fost atacată nejustificat, nu și-a pierdut cumpătul și a ales să răspundă elegant, cu umor: „te las pe tine să faci primul pas”, a scris protagonista noastră. Însă admiratoarele vedetei nu au fost atât de tolerante și au desființat-o pe care a îndrăznit să o atace pe celebra mămică.

Se pare că același lucru s-a petrecut și în urmă cu trei săptămâni, deși vedeta le-a explicat fanilor că a rămas însărcinată natural, nu datorită tratamentelor de fertilizare: „Doamna, va rog sa imi aratati acele declaratii. Vorbiti prostii, nu am cum sa spun un lucru care nu mi s-a intamplat. Niciodata nu am avut o problema din a recunoaste ca fac tratament pentru copil la momentul la care am facut. Este adevarat ca nu am discutat foarte mult pe acesta tema, pentru ca mi s-a parut o situatie mult prea intima si dureroasa, (femeile care au trecut prin experiente similare stiu ce zic) dar nu am cum sa le “vand” doamnelor care isi doresc sa aiba un copil nu stiu ce tratamente sau sa le dau sperante desarte in conditiile in care ele chiar se agata de orice intr-o asemenea situatie. Va rog sa va pastrati bunul simt si sa nu mai faceti afirmatii pe care sa mi le atribuiti pentru ca habar nu aveti cam cate sperante puteti narui. In rest, va doresc sanatate multa si sper sa nu treceti prin asa o situatie”, a fost răspunsul vehement al Gabrielei Cristea pentru fana care a deranjat-o. Sursa: libertatea

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments