Cum ar fi murit de fapt fetita din Constanta peste care s-a prabusit un dulap din plastic. Parintii erau in bucatarie

Cum ar fi murit de fapt fetita din Constanta peste care s-a prabusit un dulap din plastic. Parintii erau in bucatarie

- in DE ACTUALITATE, MONDEN, NEWS, SOCIAL
1269
Comentariile sunt închise pentru Cum ar fi murit de fapt fetita din Constanta peste care s-a prabusit un dulap din plastic. Parintii erau in bucatarie

Un accident casnic pe cat de stupid pe atat de dramatic dovedeste cat de fragila poate sa fie viata. O fetita din judetul Constanta s-a stins la un an si 4 luni dupa ce un dulap din plastic de niciun metru inaltime a cazut peste ea.

Bebelusul a ramas captiv cateva zeci de secunde. Desi bietii parinti erau acasa nu au mai putut sa faca nimic.

Era putin dupa ora 8. Erica se juca in camera ei, iar parintii erau in bucatarie. Nimeni nu a fost martor la scena infioratoare insa anchetatorii presupun ca fetita ar fi tras de dulap. Obiectul de aproximativ 90 de cm in inaltime a cazut peste ea, iar micuta s-a prabusit cu fata intr-o perna. Asa au gasit-o parintii, care disperati, au cerut ajutor la 112.

Medicii legisti vor stabili daca Erica a murit sufocata sau in urma unei lovituri la cap. Prima varianta este cea mai probabila, cred doctorii, care atrag atentia asupra faptului ca cei mici sunt foarte fragili. Este suficient doar un minut pentru ca un copil de varsta Ericai sa moara. Dulapul este din plastic si catareste 6 kilograme. Suficient cat sa puna in pericol viata unui bebelus.

Vecinii spun ca Erica facea parte dintr-o familie extrem de iubitoare. Avea o sora de 10 ani, iar parintii sunt foarte grijulii.

“Foarte mare grija, nu sunt niste oameni care sa consume alcool, sunt copii foarte buni, exemplu la toata lumea. Asta e nenorocirea, dar nu am crezut asa ceva.”

“Mergeau la scoala sa se intereseze, la sedinte, concursuri peste concursuri, sunt o familie perfecta, fereasca Dumnezeu, nici nu vreau sa imi imaginez, eu am trei copii.”

“Parinti model pentru satul asta, nu am auzit cearta la ei, sunt oameni cu respect, cu grija de copii, isi vedeau de treaba lor, munceau amandoi.”

Parintii bebelusului sunt in stare de soc. Ramane de vazut daca ar fi putut sa faca ceva ca sa previna accidentul. Politistii asteapta si rezultatul necropsiei ca sa refaca filmul tragediei.

sursa: protv.ro

loading...

Facebook Comments