Facebook a blocat contul polițistului Marian Godină in urma unor raportări. Postările care i-ar fi deranjat pe internauți

Facebook a blocat contul polițistului Marian Godină in urma unor raportări. Postările care i-ar fi deranjat pe internauți

- in SOCIAL
1137
Comentariile sunt închise pentru Facebook a blocat contul polițistului Marian Godină in urma unor raportări. Postările care i-ar fi deranjat pe internauți
Godina

Li se intampla multora sa se trezeasca ca le-au fost blocate conturile de facebook in urma unor raportari. Contul de Facebook al polițistului Marian Godină nu face exceptie si a fost blocat.

Cum îți recuperezi contul de Facebook dacă ai uitat parola sau ți-a schimbat-o cineva

Agentul de poliție, care și-a câștigat simpatia în mediul online datorită postărilor de pe Facebook, a fost blocat pe această rețea de socializare, cel mai probabil, pagina lui fiind raportată.

Anunțul a fost făcut de jurnalistul Lucian Mândruță, la rugămintea lui Marian Godină, care nu poate posta, momentan, pe pagina lui de Facebook.

Marian Godina m-a rugat sa le scriu tuturor prietenilor si celor care il urmaresc ca e blocat.

Nu poate posta, nu poate raspunde la mesaje, dar le vede.

A fost probabil raportat, el spune ca pentru o postare mai veche de doua luni (ceva cu un epitet pentru un dealer de droguri) si inca una mai recenta, cu o strangere de fonduri pentru o mama bolnava.

Dati vestea mai departe, m-a rugat el. Bafta, Marian!”, se arată în postarea acestuia. Sursa: stirileprotv.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments