Diferenta dintre spaghetele italiene vandute in Romania si cele care se vand in Italia. Vezi rezultatele unei anchete jurnalistice BOMBA marca stirile Pro Tv

Diferenta dintre spaghetele italiene vandute in Romania si cele care se vand in Italia. Vezi rezultatele unei anchete jurnalistice BOMBA marca stirile Pro Tv

- in CULINAR, DE ACTUALITATE, INEDIT, NEWS, SANATATE, SOCANT, SOCIAL
1496
Comentariile sunt închise pentru Diferenta dintre spaghetele italiene vandute in Romania si cele care se vand in Italia. Vezi rezultatele unei anchete jurnalistice BOMBA marca stirile Pro Tv
paste

Standard pentru Est, este documentar ancheta foarte inspirat realizat de stirileprotv si menit sa faca lumina in scandalul dublului standard in Europa. Astazi a venit randul pastelor.

Sunt facute din gris de grau si apa, printr-un proces de coacere. Si totusi cat de diferite sunt pastele fainoase pe care le gasesc romanii la raft, fata de marfa aflata in acelasi ambalaj, dar vanduta la italieni?

Campania ‘‘STANDARD PENTRU EST?” continua cu testul spaghetelor.

Le-am studiat, le-am preparat si le-am gustat, dar am facut si o comparatie atenta in laboratorul chimistilor. Am contactat furnizorul din Romania, care ne-a confirmat ca sunt diferite, insa la mijloc n-ar fi vorba de un standard special al produsului, doar pentru estul Europei.

In bucataria restaurantului sau sicilian din Bucuresti, cheful Domenico Bellantoni se pregateste sa faca un test. A luat o cutie de spaghete din Italia, pe care vrea sa le compare cele pe care brandul italian le furnizeaza in Romania. Comparatia incepe de la cutie.

Domenico Bellantoni, patron restaurant: “Astea se coc in 9 minute, celelalte in 8. Uitati cum se rup acestea si cum fac cele romanesti…”

 

Vezi continuarea pe : stirileprotv.ro

loading...

Facebook Comments