Maimuță obeză, după ce a primit constant fast-food de la turiști. FOTO SOCANT cu “Uncle Fatty”

Maimuță obeză, după ce a primit constant fast-food de la turiști. FOTO SOCANT cu “Uncle Fatty”

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, SANATATE, SOCANT
1849
Comentariile sunt închise pentru Maimuță obeză, după ce a primit constant fast-food de la turiști. FOTO SOCANT cu “Uncle Fatty”
Maimuță obeză

O maimuță obeză din Thailanda a fost trimisă la un centru de reabilitare pentru a primi tratament. Potrivit localnicilor, animalul putea fi văzut, de multe ori, într-o piaţă din Bangkok, unde era hrănit de turişti cu mâncăruri de tip fast-food, scrie dailymail.co.uk

Poreclit “Uncle Fatty” (“Unchiul Gras”) el a mancat de la turisti pepeni, milkshakeuri, popcorn si taitei, dar si bauturi acidulate.

maimuta

Burta lui a crescut foarte mult de-a lungul timpului, astfel ca localnicii au chemat autoritatile pentru a-l salva de pe strada si a-l duce intr-un centru unde sa-l ajute sa slabeasca.

maimuta

Maimuța cântăreşte de 15 kilograme, adică de două ori mai mult faţă de greutatea normală pentru această specie.  De acum înainte, primata va ţine o dietă strictă şi va face mişcare alături de alte animale cu probleme asemănătoare, pentru a scăpa de kilogramele în plus, care îi pun sănătatea în pericol.

 

 

loading...

Facebook Comments