Un bărbat care a revenit acasă după 25 de ani petrecuți în străinătate a aflat că e mort, iar soția sa ”văduvă”, se recăsătorise. Surpriza a avut-o la intrarea în țară

Un bărbat care a revenit acasă după 25 de ani petrecuți în străinătate a aflat că e mort, iar soția sa ”văduvă”, se recăsătorise. Surpriza a avut-o la intrarea în țară

- in SOCIAL
1266
Comentariile sunt închise pentru Un bărbat care a revenit acasă după 25 de ani petrecuți în străinătate a aflat că e mort, iar soția sa ”văduvă”, se recăsătorise. Surpriza a avut-o la intrarea în țară
roman intors in tara

Cornel Reliu, un bărbat de 63 de ani din comuna Băcani, județul Vaslui, s-a întors în țară, săptămâna aceasta, la domiciliul său din Bârlad, după 25 de ani petrecuţi la Istanbul. Acasă însă a descoperit că soția sa l-a declarant mort, iar acum, deoarece din punct de vedere legal nu există, trebuie să obțină acte pentru a dovedi că e viu, scrie Ziarulromânesc.net.

Constantin Reliu, a fost expulzat de autoritățile din Turcia, tot pentru lipsă de acte, dovedindu-se că a stat și a muncit la negru acolo, vreme de 25 de ani. În urmă cu 15 ani, la cererea soției, o instanţă l-a declarat decedat, iar femeia s-a putut recăsători cu un italian.

“Sunt un om mort in tara mea, pentru familia mea, pentru toti. Nu am identitate. E un paradox. Sunt viu si totusi, mort! Am decis să mă rup de familia mea, de tara mea, în 1989. Am plecat in Turcia, acolo unde lucrasem cativa ani cu viza. Tensiunile dintre mine si sotia mea s-au adâncit și am ajuns la concluzia ca trebuie sa plec. Nu am mai ținut legatura cu nimeni. Am muncit si am fost un om corect.

De aceea, nu am avut probleme. Si nici nu as fi avut daca nu aparea situația de criza si nu s-ar fi innasprit controalele. În Otopeni, am aflat ca sunt…mort. Am avut un soc! Am dat declarații câteva ore, apoi am venit la Bârlad. Apartamentul pe care l-am cumpărat acum 40 de ani era trecut pe numele fostei soții, întrucât ea s-a recăsătorit după ce a obținut în instanța o hotărâre judecătorească prin care am fost declarat mort. Am incercat sa dau de un frate care lucra la fabrica de oxigen. Fabrica nu mai exista, fratele e în Spania. Sunt… mort, deși viu”, a povestit bărbatul pentru sursa citată.

Odată ajuns acasă ”mortul viu” i-a speriat pe toți vecinii, care nu numai că au deplâns dispariția sa, dar au participat, de-a lungul timpului, la toate pomenile pe care fosta soție I le-a făcut. ( Sursa foto: Ziarulromanesc.ro)

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments