VESTE PROASTA pentru TOŢI cei care STAU LA BLOC! Dacă depășiți această limită riscati pedeapsa cu INCHISOAREA

VESTE PROASTA pentru TOŢI cei care STAU LA BLOC! Dacă depășiți această limită riscati pedeapsa cu INCHISOAREA

- in SOCIAL
1423
Comentariile sunt închise pentru VESTE PROASTA pentru TOŢI cei care STAU LA BLOC! Dacă depășiți această limită riscati pedeapsa cu INCHISOAREA
bloc

Veste proastă pentru românii care stau la bloc. Ministrul de Interne schimbă legea.

Cât de curând, muzica dată tare, seara târziu, v-ar putea aduce până la cinci ani de închisoare. Măsura ar putea fi adoptată anul acesta printr-un proiect de modificare a Legii ordinii şi liniştii publice, susținut de ministrul Internelor, Carmen Dan.

Poliţiştii pot să va facă dosar penal pentru care riscaţi şi cinci ani de închisoare, dacă după ce v-au avertizat o dată sunt chemaţi iar la aceeaşi adresă, potrivit stirileprotv.ro.

Fapta persoanei care, fiind avertizată să înceteze activitățile contravenționale (…) continuă să săvârșească aceste activități (…) constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani”, se arată în textul proiectului de lege.

De la începutul anului şi până acum, în Capitală, s-au dat peste 250 de sancţiuni contravenţionale. De cele mai multe ori, agenţii au fost chemaţi de câte două sau trei ori la aceleaşi sesizări.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments