Colosul de aproape nouă tone care se va prăbuși pe Pământ. În câteva luni va lovi Europa

Colosul de aproape nouă tone care se va prăbuși pe Pământ. În câteva luni va lovi Europa

- in STIINTA
917
Comentariile sunt închise pentru Colosul de aproape nouă tone care se va prăbuși pe Pământ. În câteva luni va lovi Europa
statia spatiala chineza

Agenția Spațială Europeană a preconizat deja posibilele locuri de prăbușire ale stației spațiale chineze Tiangong-1, printre care și câteva țări europene, la începutul anului 2018.

Stația Tiangong-1 nu a mai fost văzută de China din septembrie 2016, iar experții sunt de părere că această construcție în greutate de de 8,5 tone se va prăbuși pe Pământ la începutul anului 2018, potrivit stirileprotv.ro.

Latitudinile prevăzute de specialiși indică că Spania, Portugalia, Italia, Bulgaria și Grecia ar putea fi țările în care cele mai mari bucăți ale navei vor ateriza, în cazul în care nu vor reuși să se dezintegreze complet în atmosferă.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments