Iata INGREDIENTUL secret care se pune la rădăcina florilor ca să nu se ofilească. Daca ar avea gura florile v-ar multumi!

Iata INGREDIENTUL secret care se pune la rădăcina florilor ca să nu se ofilească. Daca ar avea gura florile v-ar multumi!

- in UTILE
1540
Comentariile sunt închise pentru Iata INGREDIENTUL secret care se pune la rădăcina florilor ca să nu se ofilească. Daca ar avea gura florile v-ar multumi!
floare_ghiveci

Poate ai uitat să uzi plantele sau, poate, le-ai lăsat într-un loc nepotrivit. Indiferent de motiv, plantele tale au avut de suferit. Înainte de a le arunca, încearcă să folosești o soluție făcută din 3 ingrediente pentru a încerca să readuci la viață plantele.

Cele trei ingrediente de care ai nevoie sunt: o coajă de banană, zaț de cafea și coaja unui ou.

După ce ai toate ingredientele, tot ce trebuie să faci este să le pui într-un blender și să adaugi peste ele puțină apă. Lasă-le în blender puțin timp, până vei obține un amestec omogen. După aceea, poți pune în jurul plantei acest amestec.

După ce aplici acest amestec, planta ta ar trebui să revină la viață în scurt timp. Sursa: realitatea.net

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments