A pus piper în mașina de spălat! Când vei vedea motivul, vei face și tu la fel

A pus piper în mașina de spălat! Când vei vedea motivul, vei face și tu la fel

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, SOCIAL, UTILE
1191
Comentariile sunt închise pentru A pus piper în mașina de spălat! Când vei vedea motivul, vei face și tu la fel
piper in masina de spalat

Tuturor ne place să achiziționăm haine, abia așteptăm să ajungem acasă și să vedem ce ținute ne putem crea. Însă când ne propunem să purtăm, de exemplu un tricou de mai multe ori, ne dăm seama că acesta s-a pătat de deodorant sau textura i s-a deteriorat.

Am dat o grămadă de bani pe el, ca să îl port o singură dată? Apoi încerc tot felul de metode prin care să îi redobândesc aspectul de altă dată, arată sănătatea.ro.

Am căutat, am căutat, până când am găsit soluția mult dorită. Nici nu o să îți vină să crezi despre ce este vorba… piperul alb.

Iată ce trebuie să faci, este foarte simplu:

Ia o linguriță de piper alb, după care pune-l în mașina de spălat, împreună cu detergentul pe care îl folosești în mod obișnuit. Temperatura apei trebuie să fie scăzută, aproape rece.

Ți se poate părea ciudat, însă piperul potențează efectul oricărui detergent de rufe, fiind eficient chiar și în curățarea petelor de la subraț. Astfel acesta poate exfolia petele de pe tricoul preferat, conferind astfel aspectul de nou al acestuia. Deci, de acum încolo, piperul va fi aliatul tău împotriva petelor! Nu ezita să-l folosești!

loading...

Facebook Comments