NASA A ANUNTAT OFICIAL: Este plin de EXTRATERESTI. Acest anunt confirma TOTUL si este dat PUBLICITATII

NASA A ANUNTAT OFICIAL: Este plin de EXTRATERESTI. Acest anunt confirma TOTUL si este dat PUBLICITATII

- in MISTER
4254
Comentariile sunt închise pentru NASA A ANUNTAT OFICIAL: Este plin de EXTRATERESTI. Acest anunt confirma TOTUL si este dat PUBLICITATII
extraterestrii

Agentiei spatiala americana a afirmat ca NASA va cutreiera tot Universul pana va gasi acele forme de viata extraterestre care exista cu siguranta.

Agentia a descoperit deja mai mult de 5000 de planete care pot sustine viata si, potrivit astronomilor, inca mai sunt multe alte de descoperit. Sara Seager, profesor la Institutul de stiinta din Massachusetts a spus:

„La un moment dat, oamenii vor putea arata catre o stea si vor spune ca acea stea are o planeta ca Pamantul. Astronomii cred cu tarie ca este foarte posibil ca fiecare stea din galaxia noastra are cel putin o planeta”.

obiect ciudat

„Tehnologia din ziua de azi ne permite sa vedem daca o stea are una sau mai multe planete pe orbita.

Si se poate determina daca planetele sunt la o distanta potrivita de steaua lor pentru a contine apa, ingredientul cheie pentru viata asa cum o stim noi”, a spus John Grunsfeld, astronaut NASA.

„Ceea nu stiam pana acum cinci ani este ca, probabil, peste 10 sau 20 la suta dintre stelele din jurul nostru au planete de dimensiunea Terrei”, a declarat Matt Mountain, de la Institutul de stiinta din Baltimore.

Sursa: caplimpede.ro

click pe imaginea de mai jos pentru marire

loading...

Facebook Comments