Mesajul sfidător al tânărului care a consumat substanțe interzise într-un club din Mamaia şi apoi a ucis o femeie pe trecerea de pietoni: „Norocul în viaţă…”

Mesajul sfidător al tânărului care a consumat substanțe interzise într-un club din Mamaia şi apoi a ucis o femeie pe trecerea de pietoni: „Norocul în viaţă…”

- in AUTO
860
Comentariile sunt închise pentru Mesajul sfidător al tânărului care a consumat substanțe interzise într-un club din Mamaia şi apoi a ucis o femeie pe trecerea de pietoni: „Norocul în viaţă…”
tanar accident mamaia

Costy Lefter, tânărul din Cernavodă care, vara trecută, s-a drogat într-un club din Mamaia şi apoi a ucis o femeie pe trecerea de pietoni, îşi continuă viaţa.

Tânărul în vârstă de 26 de ani care a consumat patru tipuri de droguri, a băut până dimineaţă într-un club din Mamaia, apoi s-a urcat la volanul unei maşini şi a spulberat o femeie care traversa pe trecerea de pietoni, a postat un mesaj sfidător pe Instagram.

Lefter a postat o fotografie în care nu i se citeşte pe faţă părerea de rău pentru nenorocirea pe care a provocat-o şi, mai mult, a scris că: „Norocul în viaţă ţi-l faci cu mâna ta!”.

Costy Lefter a fost la rândul său la un pas de moarte în urma accidentului produs pe 20 august 2017, în centrul staţiunii Mamaia.

El a condus cu viteză excesivă autorismul marca Volkswagen, iar la un moment dat a spulberat o femeie în vârstă de 58 de ani, din Năvodari, care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni.

accident mamaia

Impactul a fost atât de puternic încât femeia a fost aruncată aproximativ 200 de metri pe şosea, târâtă sub maşină, şi a murit pe loc.

După impactul cu femeia, şoferul a scăpat maşina de sub control, iar aceasta s-a izbit violent de un stâlp de beton şi de un gard. Lefter a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale maşinii, cu răni foarte grave.

tanar mamaia

El a fost transportat la spital, în comă, acolo unde medicii l-au supus mai multor intervenţii chirurgicale pentru a-i salva viaţa.

După mai bine de o lună de la accident, Costy Lefter, considerat de vecinii săi din Cernavodă drept un „băiat de bani gata” a fost externat, iar în prezent ar locui în Bucureşti. Sursa: observator.tv

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments