Adolescenta din Vaslui, insarcinata cu copilul unchiului ei. Barbatul nu recunoaste ca a intretinut relatii intime cu ea

Adolescenta din Vaslui, insarcinata cu copilul unchiului ei. Barbatul nu recunoaste ca a intretinut relatii intime cu ea

- in DE ACTUALITATE, SOCIAL
1409
Comentariile sunt închise pentru Adolescenta din Vaslui, insarcinata cu copilul unchiului ei. Barbatul nu recunoaste ca a intretinut relatii intime cu ea

Oamenii legii din judetul Vaslui asteapta rezultatele unui test ADN pentru a afla daca un barbat si-a violat sau nu nepoata in varsta de 14 ani.

Copila sufera de afectiuni psihice si recent a nascut. Sustine ca pruncul este rodul relatiei cu unchiul ei, insa acesta nu recunoaste nimic. Pentru a elucida cazul, autoritatile au decis sa efectueze un test ADN. Intre timp, individul de 34 de ani este cercetat in libertate.

Copila in varsta de 14 ani este eleva in clasa a VI-a si luni intregi s-a temut sa marturiseasca prin ce trece. A dezvaluit insa chinul la care a fost supusa in urma cu aproape un an, dupa ce mama ei si-a dat seama ca ceva e in neregula si a dus-o la medic.

Mama fetei: “La patru luni jumatate am descoperit ca fata era insarcinata, a zis ca el i-a spus ca daca ne spune noua ne omoara.”

Fata, care sufera de afectiuni psihice, le-a povestit parintilor ca totul se petrecea in lipsa lor.

Mama fetei: “Eu plecam la treaba cu sotul el venea si isi batea joc de ea, el nu recunoaste. Spune ca nu e adevarat.”

Fratele suspectului: “Stiu ca fratele meu si-a batut joc de ea, a pus niste rude de-ale mele sa ma sune si sa il iert, ca suntem frati. Nici Dumnezeu nu il iarta. Ma asteptam poate la unul strain, dar nu la fratele meu.”

Cazul a ajuns rapid in atentia autoritatilor. Medicii au stabilit ca adolescenta nu are discernamant. Deoarece barbatul acuzat nu recunoaste nimic, oamenii legii au decis sa ia probe de sange, pentru a efectua un test ADN. Pana vor sosi rezultatele, care vor clarifica daca el este sau nu tatal copilului, individul de 34 de ani este cercetat in stare de libertate pentru viol.

Intre timp, bebelusul de 2 luni a ajuns in grija unui asistent maternal.

sursa: stirileprotv.ro

 

loading...

Facebook Comments