Președintele director al Televiziunii Române își cere scuze, după ce a jignit un reporter astfel:

Președintele director al Televiziunii Române își cere scuze, după ce a jignit un reporter astfel:

- in DE ACTUALITATE
796
Comentariile sunt închise pentru Președintele director al Televiziunii Române își cere scuze, după ce a jignit un reporter astfel:
presedinte tvr

Președintele director al Televiziunii Române, Doina Gradea, a anunțat că-și cere scuze după ce în una dintre înregistrări se aude când vorbește despre un reporter TVR cu apelativul ”cap de porc”. 

”În măsura în care a fost lezată demnitatea vreunei persoane sau coleg doresc să îi asigur că nu am avut nicio clipă intenţia de a îi jigni în vreun fel, drept pentru care înţeleg să îmi cer scuze public pentru situaţia creată”, a scris președintele TVR într-un comunicat de presă, transmite Mediafax.

“Nu am crezut că voi fi pusă în situaţia ca unele conversaţii private, unele purtate telefonic, în timp ce mă aflam singură în birou, să devină subiect de presă. În orice ţară civilizată, aşadar şi în România, înregistrarea, fără acordul meu, a acestor conversaţii este o acţiune nelegală”, se arată în comunicatul transmis de Doina Gradea.

Totodată, Doina Gradea îl acuză pe Dragoș Pătraru că a făcut presiuni asupra sa, în contextul în care această perioadă are loc renegocierea contractului relizatorului ”Starea Nației” cu TVR.

” În cele șapte luni de la numirea în funcția de director general interimar al SRTV și de Președinte Director General, presiunile făcute asupra mea, de către un realizator aflat în preajma perioadei de negociere a contractului sau extrem de lucrativ cu televiziunea publică, nu au încetat”, mai scrie Gradea în comunicat. Sursa: libertatea.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici

loading...

Facebook Comments