GALERIE FOTO: Melania Trump, o altfel de Primă Doamnă. Stilul vestimentar al soţiei preşedintelui SUA

GALERIE FOTO: Melania Trump, o altfel de Primă Doamnă. Stilul vestimentar al soţiei preşedintelui SUA

- in EXTERNE
2346
Comentariile sunt închise pentru GALERIE FOTO: Melania Trump, o altfel de Primă Doamnă. Stilul vestimentar al soţiei preşedintelui SUA

Odată cu alegerea noului preşedinte american, Donald Trump, succesoarea oficială a lui Michelle Obama, în poziția de Prima Doamnă a Americii, a devenit Melania Trump.

Manechin de profesie, cu trăsături moştenite de la o mamă slovacă şi un tată austriac, şi cu o carieră în modelling începută încă de la vârsta de cinci ani ani, Melanija Knavs a primit o educaţie care a pregătit-o, cumva, pentru a duce o viaţă privilegiată. Chiar dacă provenea din blocul comunist, vorbea patru limbi străine, făcea gimnastică şi mergea în vacanţă la schi în Italia, de unde tatăl ei importa maşini de lux.

De altfel, acolo a şi semnat un contract generos cu o agenţie de modelling din Milano. Apoi s-a mutat la New York când a împlinit 18 ani. Aici a avut câteva apariții notabile în cele mai prestigioase reviste de modă din lume și chiar a realizat un pictorial nud la un moment dat. Avea deja zece ani petrecuţi pe catwalk-ul din Big Apple când l-a cunoscut pe Donald Trump la o şedinţă foto pentru o publicaţie de modă. Iar afaceristul, care mai purtase verighetă de două ori şi avea deja patru copii, a cerut-o de soţie la şase ani de la prima lor întâlnire.

Ceremonia a avut loc pe 22 ianuare 2005, în Florida, iar mireasa a purtat o rochie Dior, în valoare de 200.000 de dolari. De atunci, stilul ei vestimentar a fost urmărit constant de către criticii de modă.

Dacă în trecut ne raportam la Jackie Kennedy atunci când ne gândeam la stilul vestimentar al unei Prime Doamne, acum lucrurile s-au mai schimbat.

Sursa: unica.ro

loading...

Facebook Comments