Mașina li s-a stricat lângă groapa de gunoi, dar când s-au uitat mai atent în mormanul de gunoaie au înlemnit! Ce au putut să vadă acolo îi va urmări toată viața: „De pe drum nu se vedea nimic!”

Mașina li s-a stricat lângă groapa de gunoi, dar când s-au uitat mai atent în mormanul de gunoaie au înlemnit! Ce au putut să vadă acolo îi va urmări toată viața: „De pe drum nu se vedea nimic!”

- in EXTERNE
1085
Comentariile sunt închise pentru Mașina li s-a stricat lângă groapa de gunoi, dar când s-au uitat mai atent în mormanul de gunoaie au înlemnit! Ce au putut să vadă acolo îi va urmări toată viața: „De pe drum nu se vedea nimic!”
cutu gunoi

Doi oameni din Marea Britanie au găsit gunoi aruncat ilegal pe un câmp, atunci când mașina li se stricase, nimic extraordinar până aici, dar când au privit mormanul urât mirositor mai atent, s-au speriat! Faptul că mașina li se stricase tocmai acolo devenise o binecuvântare…

cutulica de la gunoi

Nu era sigur și sănătos pentru ei să rămână acolo, dar cei doi bărbați s-au apropiat și au observat un câine maroniu cu alb care zăcea ca un gunoi, alături de celelalte gunoaie. Și era încă viu. „Nu era vizibil de pe drum, și dacă nu ni s-ar fi stricat mașina, n-ar fi dat nimeni de el și probabil ar fi murit. Probabil a avut un înger păzitor azi”, a spus Rebecca Benson, inspector RSPCA.

Câinele, rasa Saluki, mai târziu botezat Penny, avea 18 luni și era pe moarte, nici măcar nu-și mai putea ridica capul. Cei doi bărbați au încercat să-l ajute, dar câinele nu putea sta în picioare și mai era și acoperit de nămol. Așa că i-au dat apă și l-au dus cât mai repede la veterinar. Se pare că fusese abandonat ca un gunoi de către foștii proprietari fiindcă avea nevoie să fie dusă la veterinar, se îmbolnăvise, așa că au scăpat de ea.

La aproape trei luni după ce a fost salvată, Penny și-a găsit un nou cămin, de data aceasta unul iubitor și fericit. Sursa: thedodo.com

cutu de la gunoi1

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments