La trei ani a ajuns deja milionar! Cum a reușit?

La trei ani a ajuns deja milionar! Cum a reușit?

- in EXTERNE, GENERALE, INEDIT
2647
Comentariile sunt închise pentru La trei ani a ajuns deja milionar! Cum a reușit?

Deși are o vârstă fragedă, a ajuns să câștige o sumă mare de bani. Un băiat în vârstă de trei ani a devenit milionar după ce a câștigat marele premiu al Bonus Bonds, un sistem de loterie din Noua Zeelandă. Suma câștigată a fost de 1 milion de dolari neozeelandezi (728.683 de dolari americani), relatează agenția Xinhua News, citată Agerpres.

Contul băiatului fusese deschis la nașterea de o rudă, valoarea obligațiunilor fiind de doar 250 de dolari neozeelandezi (circa 182 de dolari americani).

Familia micuțului câștigător se întorsese de curând din vacanță.  Părinții au primit vesteau cu bucurie, informează New Zealand Herald. „Soțul meu și cu mine am sărit în aer de bucurie când a răspuns la telefon”, declara  mama băiatului. Părinții au mai spus că au crezut mereu că el este special pentru că s-a născut de Crăciun.

Bonus Bonds reprezintă un fond de investiții din Noua Zeelandă, cu un program de recompensare a clienților cu  premii lunare în bani gheață.

Câștigul de 1 milion de dolari neozeelandezi este cel mai mare premiu lunar de până acum. Sursa:romanialibera.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments