De ce femeile FRUMOASE îşi găsesc mai greu barbati. Sociologii afirmă că frumuseţea poate fi şi o binecuvântare şi un blestem

De ce femeile FRUMOASE îşi găsesc mai greu barbati. Sociologii afirmă că frumuseţea poate fi şi o binecuvântare şi un blestem

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, INEDIT, LIFESTYLE, MONDEN, SOCIAL, UTILE
2253
Comentariile sunt închise pentru De ce femeile FRUMOASE îşi găsesc mai greu barbati. Sociologii afirmă că frumuseţea poate fi şi o binecuvântare şi un blestem
femei frumoase

Indiferent de statutul pe care îl au, grijile care le domină, visuri, dorinţe şi tot felul de planuri, femeile frumoase îşi găsesc mai greu iubiţi. Este un lucru demonstrat, adevărat şi de cele mai multe ori neînţeles.

Există câteva motive temeinice pentru care femeile frumoase şi îngrijite întâlnesc greutăţi pentru a-şi găsi uşor un iubit.

În mod teoretic, frumuseţea garantează şi o relaţie, dar din anumite motive, acest lucru este dificil de a fi realizat. De cele mai multe ori, femeile din această categorie par inaccesibile. Bărbaţii se uită la ele şi se gândesc că o astfel de femeie nu va fi niciodată cu un bărbat la el.

O femeie frumoasă are şanse mai mari de a cunoaşte bărbaţi la evenimente speciale, unde este clar că sunt prezente pentru a cunoaşte oameni noi.

De obicei, femeile care arată bine sunt foarte puternice. Din acest motiv, ele intimidează potenţialii parteneri. Din moment ce un bărbat face cunoştinţă cu o astfel de femeie, aceasta ia poziţia unei „pantere” gata de a se proteja şi de a ataca atunci când este „abordată”.

Pe lângă faptul că sunt superbe, acestea sunt şi foarte responsabile. Din moment ce îşi găsesc un partener şi el nu răspunde aşteptărilor, cu siguranţă va fi părăsit.

În mod teoretic, o frumuseţe deosebită garantează şi găsirea unui partener. Lucrurile nu stau însă chiar aşa. Femeile frumoase pot înfrunta uneori câteva obstacole puternice care le împiedică să găsească uşor un iubit. Chiar şi atunci când îndrăznesc să le abordeze, bărbaţii pot fi în continuare intimidaţi. Atunci când este tensionat, nici un bărbat nu poate fi fermecat cu adevărat şi riscă uneori să pară un idiot.

Uneori, şi bărbaţii nepotriviţi influenţează viaţa personală a unei femei frumoase. În cazul în care aceasta a avut parte doar de mitocani în viaţa sa, cel mai probabil nu va oferi şanse adecvate potenţialilor parteneri. Dacă nu este impresionată în doar câteva secunde, o femeie frumoasă poate respinge pe loc avansurile unui bărbat. Acest lucru se întâmplă mai ales când devine convinsă că aspectul fizic este singurul motiv pentru care respectivul bărbat este atras de ea.

Bărbaţii consideră că femeile frumoase sunt mai greu de cucerit, dar şi mai greu de păstrat. Un bărbat care se simte cu mult mai puţin atrăgător decât partenera este mai predispus la gelozie. Numai gândul că aceasta îşi poate găsi oricând pe altcineva, mai atrăgător sau cu mai mulţi bani, poate duce la o despărţire preventivă pentru bărbaţi.

Sociologii afirmă că frumuseţea poate fi şi o binecuvântare şi un blestem.

loading...

Facebook Comments