Ce medie a obţinut fiica lui Vali Vijelie la Bacalaureat 2018

Ce medie a obţinut fiica lui Vali Vijelie la Bacalaureat 2018

- in MONDEN
1357
Comentariile sunt închise pentru Ce medie a obţinut fiica lui Vali Vijelie la Bacalaureat 2018
vali vijelie

Copiii vedetelor care au susţinut examenul de bacalaureat 2018 au aşteptat cu mari emoţii rezultatele, afişate miercuri (4 iulie). Printre candidaţi s-a numărat şi Cati Rusu, fiica celebrului manelist Vali Vijelie, care nu şi-a făcut tatăl de râs. Asolescenta a obţinut note mari la Bacalaureat 2018 şi o medie bună, scăpând de stresul examenului maturității.

Cati Rusu poate răsufla uşurată. Fiica lui Vali Vijelie a obținut note mari la Bacalaureat 2018. Adolescenta se laudă cu 8,55 la Limba și Literatura Română, nota 9 la Istorie și 5,09 la Economie, rezultând astfel o medie finală de 7,81.

Recent, tatăl ei povestea la emisiunea lui Cristian Brancu de la Antena Stars că nu are emoţii pentru Cati. “Fata a învățat singură, nu am fost eu la bac și nu am întrebat-o ce și cum. Eu în clasa a 12-a nu am ami mers, trebuia să mă duc la cântare. În clasa a 8-a lipseam, pentru că mă duceam la nuntă!”, spunea amuzat Vali Vijelie.

Elevii nemulțumiți de rezultatele la Bacalaureat 2018 pot depune contestații tot miercuri (4 iulie). Lucrările vor fi recorectate în perioada 5-8 iulie, iar rezultatele finale la Bacalaureat 2018 vor fi afișate luni, 9 iulie. Sursa: click.ro

loading...

Facebook Comments