Ce medie a obţinut fiica lui Vali Vijelie la Bacalaureat 2018

Ce medie a obţinut fiica lui Vali Vijelie la Bacalaureat 2018

- in MONDEN
130
0
loading...
vali vijelie

Copiii vedetelor care au susţinut examenul de bacalaureat 2018 au aşteptat cu mari emoţii rezultatele, afişate miercuri (4 iulie). Printre candidaţi s-a numărat şi Cati Rusu, fiica celebrului manelist Vali Vijelie, care nu şi-a făcut tatăl de râs. Asolescenta a obţinut note mari la Bacalaureat 2018 şi o medie bună, scăpând de stresul examenului maturității.

Cati Rusu poate răsufla uşurată. Fiica lui Vali Vijelie a obținut note mari la Bacalaureat 2018. Adolescenta se laudă cu 8,55 la Limba și Literatura Română, nota 9 la Istorie și 5,09 la Economie, rezultând astfel o medie finală de 7,81.

Recent, tatăl ei povestea la emisiunea lui Cristian Brancu de la Antena Stars că nu are emoţii pentru Cati. “Fata a învățat singură, nu am fost eu la bac și nu am întrebat-o ce și cum. Eu în clasa a 12-a nu am ami mers, trebuia să mă duc la cântare. În clasa a 8-a lipseam, pentru că mă duceam la nuntă!”, spunea amuzat Vali Vijelie.

Elevii nemulțumiți de rezultatele la Bacalaureat 2018 pot depune contestații tot miercuri (4 iulie). Lucrările vor fi recorectate în perioada 5-8 iulie, iar rezultatele finale la Bacalaureat 2018 vor fi afișate luni, 9 iulie. Sursa: click.ro

loading...

Facebook Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.