Luis Lazarus, de nerecunoscut! Jurnalistul a fost filmat la o farmacie, într-o ipostază total neobişnuită! Ce medicamente și-a cumpărat! Acum totul e clar!

Luis Lazarus, de nerecunoscut! Jurnalistul a fost filmat la o farmacie, într-o ipostază total neobişnuită! Ce medicamente și-a cumpărat! Acum totul e clar!

- in MONDEN
1156
Comentariile sunt închise pentru Luis Lazarus, de nerecunoscut! Jurnalistul a fost filmat la o farmacie, într-o ipostază total neobişnuită! Ce medicamente și-a cumpărat! Acum totul e clar!
luis lazarus

Luis Lazarius a trecut prin momente dificile în ultima vreme. După ce a fost operat la picior, jurnalistul acuză stări accentuate de oboseală.

În câteva fotografii realizate recent, Lazarus apare vizibil extenuat, fără vlagă, departe de starea fizică cu care ne obişnuise de-a lungul timpului.

Fotografiile sunt dovada clară că bărbatul a luat această problemă în serios. A mers la farmacie şi a cumpărat un medicament care are următoarele efecte: tonifică organismul, stimulează apetitul, înlătură oboseala fizică şi psihică, combate surmenajul şi elimină stresul.

Luis nu a fost singur, ci alături de iubita lui, Andreea, care a stat în maşină şi l-a aşteptat până când a ieşit din farmacie. Cei doi se iubesc de ani buni, iar cântăreaţa îl sprijină neîncetat.

În urmă cu cinci luni, Luis Lazarus a suferit o intervenţie chirurgicală la piciorul stâng. Chiar el a postat un mesaj pe pagina de Facebook, în care îşi anunţa prietenii virtuali de starea proastă în care se afla. „Dragi prieteni, am doua veşti proaste şi una bună. Prima e că va trebui să suspend emisiunea de la B1, pentru câteva săptămâni. Motivul ţine de a doua veste proasta şi anume că mă aflu în spital, pentru că a trebuit să intervenim chirurgical din nou, la piciorul stâng, de aceasta dată, direct pe nerv! M-a operat la Floreasca. Vestea bună ar fi că operaţia a durat multe ore, a fost făcută de acest mare specialist şi a fost un succes, aşa că speram să avem rezultate extraordinare! Şi uite aşa s-a mai dus o vară! În rest toate cele bune, mulţumesc pentru gândurile voastre frumoase şi vă doresc multă sănătate. Sper să ne vedem la …cros , cândva!’’, scria bărbatul pe pagina sa de Facebook. Sursa: cancan.ro

luis lazarus

 

 

 

loading...

Facebook Comments