Noi incidente la metrou, vineri dimineață, în București. O femeie a amenințat o călătoare, la stația Unirii, anunță Poliția Capitalei, care a făcut un apel către bucureșteni pentru identificarea agresoarei

Noi incidente la metrou, vineri dimineață, în București. O femeie a amenințat o călătoare, la stația Unirii, anunță Poliția Capitalei, care a făcut un apel către bucureșteni pentru identificarea agresoarei

- in NEWS
842
Comentariile sunt închise pentru Noi incidente la metrou, vineri dimineață, în București. O femeie a amenințat o călătoare, la stația Unirii, anunță Poliția Capitalei, care a făcut un apel către bucureșteni pentru identificarea agresoarei
bolnava metrou

Două incidente au avut loc vineri dimineață în stațiile de metrou din București, unde două femei au fost amenințate.

”Poliția Capitalei intervine în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracţiunii de amenințare. Rugăm cetățenii să respecte indicațiile colegilor noștri aflați în stațiile de metrou și să manifeste prudență.

În această dimineață, în jurul orei 10.00, la Poliția Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost amenințată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej și cizme negre. Pe braț purta o haină de culoare neagră.

Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist”, a anunțat Poliția Capitalei în jurul orei 11.00.

Plângerea a fost depusă de femeie la Poliția Metrou, care a fost amenințată de o suspectă în vârstă de 60 de ani, care i-ar fi spus „nu scapi de mine”. Incidentul s-a petrecut la stația de metrou Unirii 2.

La doar câteva minute după apelul lansat de autorități, o suspectă a fost reținută la stația de metrou Pipera, potrivit Dianei Sarca, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

Oamenii legii verifică acum dacă suspecta reținută este cea implicată în incidentul de la Piața Unirii.

Un alt incident a avut loc chiar la stația de metrou Pipera. Este neclar încă dacă suspecta reținută este implicată în ambele incidente.

UPDATE: Suspecta, în vârstă de 57 de ani, a fost reținută ulterior la stația de metrou Pipera. Ulterior, alte trei persoane au sesizat poliţiştii reclamând că au fost ameninţate la metrou, din audieri conturându-se ipoteza potrivit căreia persoana care ar fi avut un limbaj ameninţător este aceeaşi cu cea identificată vineri, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR). Sursa: realitatea.net

bolnava metrou

loading...

Facebook Comments