Renumit medic american despre SECRETUL tinereţii veşnice: “Renunţaţi la acest aliment considerat sănătos”

Renumit medic american despre SECRETUL tinereţii veşnice: “Renunţaţi la acest aliment considerat sănătos”

- in NEWS
1203
Comentariile sunt închise pentru Renumit medic american despre SECRETUL tinereţii veşnice: “Renunţaţi la acest aliment considerat sănătos”
peste

Brian Clement, un renumit medic american, care promovează medicina progresivă la nivel internaţional, fiind directorul Hippocrates Health Institute din Florida, SUA, a dezvăluit pentru doctorulzilei.ro unul dintre secretele  tinereţii veşnice.

“Unele alimente sănătoase sunt de fapt foarte periculoase şi trebuie să renunţăm la ele. Trebuie să înţelegem că alimentaţia este un proces care ţine mai mult de o nevoie psihică decât de nevoile noastre curente.

Trebuie să învăţăm cum să ne controlăm emoţiile când alegem ce mâncăm. În primul rând, renunţăm la alimentele procesate şi la cele de tip fast-food. Sunt într-adevăr cele care ne supun unor riscuri imense.

Peştele este un aliment care nu este sănătos. Nu este o sursă bună de omega. Astăzi, el este cel mai periculos aliment de pe planetă. El conţine cel mai ridicat nivel de chimicale şi metale grele în comparaţie cu orice altă vieţuitoare de pe pământ, inclusiv omul. Peştele mic este mâncat de peştele mare, peştele mare de unul şi mai mare şi într-un final, de noi, oamenii.

sursa: dcnews.ro

loading...

Facebook Comments