A muncit din greu 9 luni in Israel si s-a intors in tara cu 5.000 de euro, dar si-a pierdut bagajul in aeroportul Otopeni. Socul acestui roman cand si-a recuperat bagajul si l-a deschis:

A muncit din greu 9 luni in Israel si s-a intors in tara cu 5.000 de euro, dar si-a pierdut bagajul in aeroportul Otopeni. Socul acestui roman cand si-a recuperat bagajul si l-a deschis:

- in SOCANT
1033
Comentariile sunt închise pentru A muncit din greu 9 luni in Israel si s-a intors in tara cu 5.000 de euro, dar si-a pierdut bagajul in aeroportul Otopeni. Socul acestui roman cand si-a recuperat bagajul si l-a deschis:
muncitor israel

Un barbat din Gorj s-a intors in tara fara tot ce a strans in noua luni de munca in Israel, dupa ce geamantanul lui s-a ratacit. Bagajul i-a fost returnat dupa trei zile, dar fara suma de 5.000 de euro, pe care omul sustine ca o avea inauntru.

Acum, si-a luat un avocat in speranta ca isi va recupera paguba. Barbatul a lucrat in constructii in Israel in baza unui contract obtinut prin Ministerul Muncii. Timp de noua luni a pus ban pe ban in speranta ca in tara va face ceva cu suma stransa. Greseala lui a fost insa ca a lasat banii – 5.000 de euro – in bagajul de cala, care s-a ratacit, potrivit stirileprotv.ro.

Alin Marica, reclamant: „M-au bagat prin filtrele alea de nu stiu cate ori ca nu am mai avut timp sa ii scot. Cand a plecat bagajul l-au oprit ei, in avion nu a mai ajuns.”

Reporter: „Acolo, la control nu v-au intrebat ce aveti in bagaj, ce e cu banii?”

Alin Marica: „Nu, nici nu mi au desfacut folia de pe el sau ce e cu banii.”

Barbatul a primit geamantanul trei zile mai tarziu. Lipseau o lampa pe gaz si suma de 5.000 de euro. Colegii spun ca l-au vazut cand a pus banii in bagaj. Cu martori si un avocat, omul vrea sa isi caute dreptatea in instanta si a dat in judecata compana aeriana, dar si aeroportul Otopeni.

Florinela Popescu, avocat: „Sunt mari sanse ca banii sa fie disparuti la noi, avand in vedere ca i-au confirmat ca i-au desfacut bagajul. Cand a venit cu bagajul i-a spus vedeti ca v-a fost desfacut bagajul si v-a fost luata acea lampa pe gaze. De unde stia baiatul de la curierat, ca el doar este un simplu agent.”

Alin Marica, reclamant: „Am facut depresie si nu mai gandeam deloc, nici somn nu mai aveam noaptea. Ca orice om, cand vii cu ceva bani de acolo iti faci ceva planuri.”

Reprezentantii aerportului spun ca barbatul ar fi trebuit sa declare ca avea valori in bagaj.

Valentin Iordache, purtator de cuvant al companiei Aeroporturi Bucuresti: „Faptul ca nu se transporta bunuri de valoare in bagajul de cala, asta este mentionata clar in bilet. La pierderea unui bagaj de o companie aeriana aeroportul nu are nicio atributie in ceea ce priveste procesarea bagajelor si singura responsabilitate este a transportatorului.”

Sotia barbatului e somera, iar omul disperat isi cauta acum si el de lucru.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments